De Nederlandse Verwarmings en Riool Service.

Streeft u naar topkwaliteit vakmanschap en vriendelijke service? Onze allesomvattende expertise in installatie en riooltechniek overtreft alle verwachtingen en laat andere loodgieters ver achter zich.

Verlangt u naar een betrouwbare loodgieter die uw verwarmings- en sanitair problemen nauwkeurig en direct oplost? Zoek niet verder dan De Nederlandse Verwarmings- en Rioolservice! Als familiebedrijf staan we klaar om u te helpen met superieure service en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, zelfs voor de meest complexe projecten.

Wij zijn slechts één telefoontje verwijderd voor snelle actie op uw behoeften. Of het nu gaat om een druppelende kraan, een lekkende waterleiding of de installatie van een compleet nieuw systeem, wij draaien er onze hand niet voor om. Eerlijkheid en transparantie staan bij ons voorop!

Ons specialisme

De Nederlandse Verwarmings Service is dé specialist voor al uw loodgieterswerk, van riool tot warmtepomp. Of het nu gaat om uw cv-ketel, rioleringswerk, lekkages, verstoppingen, aanleg van water- en gasleidingen, of werkzaamheden in uw keuken en/of sanitair, wij staan voor u klaar. Ontdek hieronder meer over onze specialisaties door te klikken op de service waar u meer over wilt weten.

Onze service

Hierbij een overzicht van services die De Nederlandse Verwarmings Service biedt.

Storingsdienst

24 uurs storingsdienst – LET OP! U dient er rekening mee te houden dat buiten kantoortijden en spoedsituaties een ander tarief zal worden gerekend.

Onderhoudscontract

Online downloaden en vervolgens afsluiten van een onderhoudscontract.

Werkgebied

Wij bieden onze service en diensten aan in regio Noord-Holland, omgeving Haarlemmermeer – Zaanstreek – Kust omgeving tot Alkmaar

Onze Merken

Hierbij een greep van de topmerken waarmee wij werken.