De Nederlandse verwarmings en riool service

Met een hoge kwaliteit van vakmanschap, hoffelijkheid en klantenservice voor een geweldige prijs, laat onze complete service voor installatie en riool techniek alle andere loodgieters in het stof achter. Bent u op zoek naar een loodgieter die u kunt vertrouwen om uw verwarmings of sanitaire problemen nauwkeurig voor u op te nemen en dit direct voor u op te lossen?

Zoek niet verder dan de Nederlandse Verwarmings en Riool Service! Ons familiebedrijf zal u als klant op uw wenken bedienen en een superieure service en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding bieden voor zelfs de meest gecompliceerde werkzaamheden.

U kunt ons op elk moment contact met ons opnemen voor een snelle actie op uw behoeften.

We kunnen alles aan, van een druipende kraan, elke vorm van lekkage zoals een gutsende waterleiding of het installeren van een nieuw systeem. We zijn eerlijk en betrouwbaar en respecteren elke prijs die we u noemen zonder verborgen kosten.

Ons specialisme

Nederlandse Verwarmings Service is een vertrouwd adres voor alle loodgieterswerkzaamheden van riool tot dak. Wij kunnen u helpen met alle werkzaamheden voor uw cv-ketel, rioleringswerkzaamheden, lekkages en verstoppingen, aanleggen van water- en gasleidingen en werkzaamheden met betrekking tot uw keuken en/of sanitair. Klik rechts op één van ons specialismen voor meer informatie.

Onze service

Hierbij een overzicht van services die De Nederlandse Verwarmings Service biedt.

Storingsdienst

24 uurs storingsdienst – LET OP! U dient er rekening mee te houden dat buiten kantoortijden en spoedsituaties een ander tarief zal worden gerekend.

Onderhoudscontract

Online downloaden en vervolgens afsluiten van een onderhoudscontract.

Werkgebied

Wij bieden onze service en diensten aan in regio Noord-Holland, omgeving Haarlemmermeer – Zaanstreek – Kust omgeving tot Alkmaar

Onze Merken

Hierbij een greep van de topmerken waarmee wij werken.